2014. augusztus 20., szerda

Megint diéta

Kedves Szülőtársam!
Egy látszólag nem ételallergiás, hanem pszichés/tanulási zavarokkal küzdő gyermeket saját elhatározásból diétáztatni nagyon nem egyszerű. Az embernek újra és újra meg kell győznie saját magát és a környezetét, hogy ez igenis működik. Persze amikor látjuk a fejlődést a gyermeknél, az szárnyakat ad, és magunkat egyre kevésbé kell győzködni.
Örömteli az, hogy napjainkban már Magyarországon is egyre többen vagyunk szülők, akik ezt az utat járjuk, szép eredményekkel.

Amennyiben gondolkodsz a GAPS, vagy a glutén- és kazeinmentes diéta elkezdésén gyermekednél, talán már el is kezdted, vagy még nem gondoltál rá, de szeretnél valamit tenni, hogy kimozdítsd kicsinyedet állapotából, akkor mindenképp ajánlom az alábbi két videót.

Ebben magyar édesanyák mondják el saját (siker)történetüket a GAPS diétával és Dr Büki György, gyermekneurológus is megszólal az ügyben:

https://www.youtube.com/watch?v=I1_5mADvZbs

Ebben pedig angol nyelven, feliratozva ad számos tanácsot egy édesanya a glutén- és kazeinmentes diétához. Természetesen saját gyermekének szinte teljes gyógyulásáról is beszámol.

https://www.youtube.com/watch?v=n7zCZcVogtQ

Váljon épülésedre! :-)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Szeretném, ha megjegyzéseiddel, hozzászólásaiddal segítenél nekem kitalálni, hogy mi is az, ami az olvasóimat legjobban érdekli, mi is az, amiben segíteni tudnék?