2014. június 15., vasárnap

Egyre jobban...

Hogy miben segített nekünk az agykontroll?
Lassan ott tartunk, hogy könnyebb lenne felsorolni azt, hogy miben nem. Végülis lottó ötösünk még nem volt…a Maratont sem futottam még le…De komolyra fordítva a szót, abban nem segített még az agykontroll, amit még nem próbáltunk. Ami célt (vagy részcélt) kitűztünk magunk elé, el tudtuk hinni, hogy sikerül és ki tudtunk mellette tartani, azt sikerült elérni (vagy nagyon közel vagyunk az eléréséhez), amennyiben igazán vágytunk rá.


Nem, az agykontroll nem boszorkányság, nem varázslat, de még csak nem is ügyes átverés, hanem egy fantasztikus eszköztár, amely segítségével az életed bármely területét meg tudod változtatni, segíteni tudsz hozzátartozóidon, barátaidon, sőt még idegeneken is. Feltéve ha gyakorlod. Célok elérésében határ a csillagos ég. És van néhány nem elhanyagolható mellékhatás. Az agykontroll rendszeres és folyamatos alkalmazásával emelkedik tudatossági szinted, egyre inkább megtanulsz felelősséget vállalni életkörülményeidért. Egyre elfogadóbb leszel más emberekkel és önmagaddal is, fogékonyabb leszel a jó, a szép iránt, egyre inkább igényed lesz arra, hogy értéket teremts a világban. Fejlődik a hatodik érzéked. Egy fantasztikus, egymást támogató közösség tagja lehetsz „élőben” (agykontroll klubok), vagy virtuálisan (Facebook).
Számos sikertörténet, beszámoló elérhető az Interneten, rengeteg leírást találsz a technikákról, de a legtöbbet akkor kapod, ha részt veszel egy két hétvégés tanfolyamon. De számos példa van arra is, hogy valaki csupán a könyvek (José Silva: Agykontroll, Gyógyíthatsz) elolvasása révén megtanulta a módszert, beépítette életébe, és több év sikeres agykontrollozás után végezte csak el a tanfolyamot.
Persze ritkán van olyan is, aki tanfolyamot végzett, és azt mondja, neki nem jött be. Ennek egy oka van, éspedig az, hogy nem használja, nem gyakorolja, nem tartja be a tanfolyamon tanultakat. A sokunk által szeretett és tisztelt Domján László, agykontrolloktató szavait idézve, az agykontroll egy szerszámosláda, melyet megkapunk a tanfolyamon a használati utasítással együtt. De ha csak betesszük az ágy alá, és nem vesszük elő, amikor meg kell javítanunk valamit, vagy nem rendeltetés szerűen használjuk, akkor természetesen nem működik.
Következő bejegyzéseimben arról olvashatsz majd, hogyan adaptálhatóak a különböző agykontrollos technikák a gyereknevelésben, a családi béke helyreállításában és megtartásában, illetve hogyan tudunk megoldani "kicsit más" gyermekünkkel kapcsolatban megoldhatatlannak tűnő helyzeteket.
De addig is, lazíts! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Szeretném, ha megjegyzéseiddel, hozzászólásaiddal segítenél nekem kitalálni, hogy mi is az, ami az olvasóimat legjobban érdekli, mi is az, amiben segíteni tudnék?