2014. június 12., csütörtök

Ki vagyok én és miért vagyok itt?

Szervusz Kedves Olvasóm!

Icu vagyok, kétgyermekes anya, feleség, tanár, agykontrollos és útkereső. Nagyobbik fiam, G. egy kicsit más utakat jár, mint a többiek. Kétéves koráig egészségesen fejlődött, ezután viszont számos területen meglassult, megállt a fejlődés, enyhe autizmus spektrumzavar és többféle részképességzavar alakult ki nála, számos érzelmi, viselkedési, egészségügyi problémával kísérve.
G. most lassan 8 éves. Rendkívül okos, kedves, nyugodt, első osztályos (normál iskolában) kisgyermek. Számos területen teljesen, vagy majdnem meggyógyult, behozta kortársait. Kicsit még furcsa, kicsit még más, kicsit még nehezen teremt kapcsolatot, még naivabb, mint a többiek, de megállíthatatlanul fejlődik, és ami még ennél is fontosabb, boldog és kiegyensúlyozott.
Ebben a blogban szeretném Nektek az ide vezető utat bemutatni, mindazt a remek módszert, amelyek hozzásegítették fiunkat a gyógyuláshoz, és mindazt, amelyek jelenleg is segítenek nekünk és még számos sorstársunknak.
A gyermekemmel kapcsolatban menthetetlenül optimista vagyok, úgyhogy nem szándékozom részletezni nehézségeinket, fájdalmainkat, sérelmeinket (főleg a régieket), hiszen a problémák azért vannak, hogy megoldjuk, vagy elengedjük őket. Minden hasonló cipőben járó szülőt szeretnék biztatni arra, hogy higgyen, bízzon, örüljön a legkisebb sikereknek is, legyen büszke a gyermekére, mert így jönnek majd a megoldások is csodás módszerek, nagyszerű pedagógusok, sőt spontán fejlődés formájában.
Lesz itt szó fejlesztésekről, tornáról, homeopátiáról, táplálkozásról, vegyszermentességről, agykontrollról, óvodáról, iskoláról, testvérkérdésről, sikerekről, hétköznapokról és arról, hogy milyen kerek is tud lenni a világ egy nehézségekkel élő gyermekkel is.
Legyenek az itt található információk épülésedre!
Köszönöm, hogy benéztél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Szeretném, ha megjegyzéseiddel, hozzászólásaiddal segítenél nekem kitalálni, hogy mi is az, ami az olvasóimat legjobban érdekli, mi is az, amiben segíteni tudnék?